Nassau Yachting onderstreept vertegenwoordiging van de Kabola verwarmingssytemen op Belgian Boat Show Float

Met de toepassing van nieuwe verwarmingstechnologie focust Kabola niet alleen op schone, zuinig en stille oliegestookte verwarmingsinstallaties.

De nieuwe dieselgestookte Kabola Compact 7 is ook nog heel compact. Prima geschikt dus voor de pleziervaart. 

Marktleider door innovatie, de lange levensduur van de toestellen en uitstekende service

Pleziervaartvriendelijke Compact 7 


De COMPACT 7 is zowel als CV-ketel, met een CV-boilerregeling als combi-ketel verkrijgbaar.

Dankzij de beperkte inbouwmaat en zijn fluisterstille, volautomatische werking is deze ketel geschikt voor (kleine) zeil- en motorjachten. Permanente bewoning en zelfs warm tapwater zijn mogelijk.
Ideaal voor centrale verwarming met radiatoren en/of gecombineerd met heteluchtverwarming van Kabola. Dat is uiterst efficiënt, stil en krachtig.

KB Ecoline Hybrid

De Kabola KB-Serie Ecoline HYBRID is een serie volautomatische, roetvrije, oliegestookte verwarmingsketels van 8-38 kW. De KB Ecoline HYBRID ketels hebben dezelfde eigenschappen als de gewone KB-serie, alleen deze werkt helemaal automatisch samen met een elektrisch element. De ketel is geprogrammeerd om maximaal brandstof te besparen.
Bijvoorbeeld: hij kan het object elektrisch vorstvrij houden. Hij heeft een snelle opwarmtijd door het samenwerken (diesel en elektrisch). Verminderde CO2- uitstoot en dankzij de zeer efficiënte blauwe brander technologie is er geen roetuitstoot, minder brandstofverbruik en lager stroomverbruik.

De KB-Serie kan gekoppeld worden aan de centrale verwarming, hete lucht, vloerverwarming en zelfs een aircosysteem. Dankzij de roetvrije werking is het systeem onderhoudsvriendelijk.

Kabola blijft draaien


De Kabola CV-ketels kunnen continu worden gebruikt. Ze hebben een gemiddelde levensduur van zo’n 15 jaar of langer. Kabola-ketels en kachels werken met conventionele brandstoffen zoals diesel, stookolie, huishoudolie of nieuwe brandstoffen zoals zuivere biobrandstof.

Of het nu gaat om een jacht, schip, camper, of maatwerk opdrachten. Kabola levert een breed scala ketels, kachels en toebehoren. Buiten heteluchtverwarming en cv-installaties produceert Kabola ook systemen voor handrail- en vloerverwarming, klimaatregeling- en warmwatersystemen voor kombuis en douche.

 

Kabola wordt in België verdeeld door Nassau Scheepsbenodigdheden in Antwerpen.
Kom langs op de Nassau-stand op de Belgian Boat Show voor meer achtergrondinformatie en kijk binnen in de demotrailer.

Voor meer praktische informatie over de Belgian Boat Show Float kan u terecht op volgende link:

http://www.belgianboatshow.be/Float/float-praktisch/

Bron: Link