Opendeurweekend Nassau – al uw vaartechnische oplossingen op één plek, op één moment. 
Zaterdag 23 en zondag 24 februari 2019, telkens van 10 tot 16 uur. 
Asiadok-Oostkaai 28D, 2030 Antwerpen
De liefhebber van de pleziervaart wordt bij Nassau vakkundig ontvangen
Nassau yachting ontwikkelt zich tot de draaischijf voor de pleziervaart in groot Antwerpen. Het bedrijf groeit en heeft de nodige ervaring door een toppositie in de wereld van de beroepscheepsvaart.
Door de overname van groothandel François, de opening van een brandstofstation voor de pleziervaart en een reeks nieuwe samenwerkingsverbanden ondermeer met elektro / elektra specialist Navex is Nassau Yachting het centrum voor de pleziervaarder die verder wil.
Nassau Opendeurweekend op het water
 
  1. Gratis motorboot / zeilboot havenmanoeuvre initiatie  (elk uur vanaf  10u)
  2. Gratis rondvaart RIB met elektrische motor                 (elk uur vanaf 10u30)
  3. Gratis rondvaart sloep in Stadshaven                          (elk half uur vanaf 10u15)
Schrijf nu al online in, zo ben je zeker van je plaats.
Klik hier: https://opendeurdag.nassau.be/
Boating Partners weekend 
is lid van Boating Partners. Een samenwerking tussen betrouwbare pleziervaart bedrijven die het plezier bij het varen absoluut voorop stellen.
verzorgt de vaarinitiaties in het Stadshavengebied en belicht het hele programma van cursussen, zowel theoretisch als praktisch. Altaïr verhuur en charter het infopunt voor het huren en meevaren. Vaarvakanties in binnen- en buitenland. Geniet van de speciale open deur kortingen.
verzekeringsoplossingen voor alle watersport en pleziervaartsituaties.
verdeler van Fountaine Pajot luxe kajuitcatamarans en Jeanneau zeil- en motorjachten. Alle Altair jachten komen uit het gigantische Jeanneau aanbod. Stap aan boord op de Marina Yachting Center Jeanneau op trailer.
professioneel verdeler van top merken uit de segmenten voor navigatie, communicatie en veiligheid in de pleziervaart. Democonsoles met de meest recente Raymarine toestellen.
Nassau Opendeurweekend op de kaai en in de winkel
Specialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies en demonstreren al hun materiaal.
Kom de enorme winkel verkennen en maak onderweg kennis met:
verhuur van open sloepen, waarvan sommige met elektrische fluistermotoren. 
Leert u welke zwem - of reddingsvest voor welke omstandigheden. Leer alles over draagcomfort, de werking van de automatische systemen, het drijfvermogen en de variatie aan vesten voor de diverse watersportdiciplines.  
een expert vertelt u alles over schilder en vernissystemen maar ook over de hele reeks van onderhoudsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de pleziervaart.
zeil- en bootkleding: een persoonlijke assistent van verdeler On Deck adviseert u bij de keuze van gepaste kleding op basis van uw behoeften en fysieke bouw.
verwarmingssystemen met kachels, branders, boilers, hete lucht en ketels die draaien op alle soorten brandstoffen. Specifiek voor inbouw in kleine ruimte zoals jachten voor langdurig gebruik. 
demo onderhoud van lieren, advies over hun enorm aanbod aan bootspullen en natuurlijk de gamma opblaasboten.
Nassau yachting is voortaan de verdeler van het pleziervaartaanbod van Navex, de specialist voor elektro en elektra.  Alles voor een veilig en efficiënt boord elektriciteitsnetwerk, energiesystemen (zonnepanelen, windgeneratoren, netwerken, stroomverdelers en omvormers, laders, verlichting, accu’s …)
verfraaiing, terugwinnen van de diepe glans en basisherstel van oppervlakten van uw boot. Doorlopende demonstraties.
het antwoord op de stijgende vraag naar elektrische buitenboordmotoren voor uiteenlopende boottypes – demonstraties op het water.
talloze oplossingen voor de handige schipper die zijn jacht wil upgraden
Voor iedere boot bouwt de marktleider van buitenboordmotoren een model.
Door de overname van groothandel François is het aanbod van eindereeks materiaal zoals onderhoudsmateriaal, werkkleding, verven enz. een echte schatkist. Kom hier maar in snuisteren.
Verder in de zaak: een enorm aanbod van technische scheepsuitrusting, gereedschap en accessoires voor de boot doe-het-zelver: Stanley professionele hand en elektrische gereedschappen, Bosch tools, Hikoki power tools, en verdere alles voor schuren, schilderen, smeren, onderhouden, en veel, veel meer.

Meer weten? Klik hier: (https://opendeurdag.nassau.be/ )  
Boating Partners
  • Marina Yachting Center bvba - Jeanneau motor en zeiljachten Prestige luxejachten en Fountaine Pajot kajuitcatamarans, opblaasboten en RIB’s, accessoires. 
  • Altaïr International bvba -  pleziervaartopleidingen, verhuur en charter van jachten in binnen en buitenland
  • Nassau Scheepsbenodigdheden - totaalleverancier van materiaal voor yachting, pleziervaart en watersport.
  • Radio Holland Belgium nv – Communicatie- en navigatieapparatuur en overige pleziervaart elektronica.
  • B-Mar -  Bespoke solutions for Marine Insurance – Lloyd’s Underwriter – Specialist in Watersportverzekeringen