Airt TOP EVO 55 scheepsset (12/24 volt)

2.389,86 €

Air Top 55D uitvoering is extreem krachtig, compact en stil en beschikbaar in 12 volt en 24 volt. Air Top luchtverwarmers zijn een eerste keuze wanneer u benedendeks een heerlijk comfortabel verblijf wilt hebben. Dit model is vooral geschikt voor grotere schepen (motorjachten tot circa 12 meter en zeiljachten tot 14 meter) of veeleisende omstandigheden. De boost stand van deze bootverwarming zorgt voor extra vermogen bij een koude start om extra snel te verwarmen. De kachel heeft dan voor maximaal 30 minuten een vermogen van 5500 Watt, in plaats van de gebruikelijke 5000 Watt.

De Air Top 55D wordt in de comfort scheepsset geleverd met multi-control bediening en heeft een nauwkeurige, traploze temperatuurregeling. Nieuw in de Air Top 55D set zijn het nieuwe model luchtinlaatdemper (geluidsreductie 6dB) en de stillere brandstofpomp (geluidsreductie 10dB). Dit systeem is geschikt voor Webasto ThermoCall.

Het is ook mogelijk twee Air Top 55 verwarmingen te combineren in één systeem met één bediening voor een verwarmingsvermogen tot 11kW.

Categorieën: Verwarming