Lieren

View as Grid List

18 Items

per pagina
Set Descending Direction
 1. Titan Primary lierhendel
  De Primary serie is speciaal ontworpen voor de toerzeiler en is de best verkopende lierhendel in zijn klasse ter wereld.

  Starting at 54,75 €

 2. Standaard lieren

  Starting at 196,91 €

 3. Service kits

  Starting at 14,36 €

 4. Pfeiffer sjorlieren
  Aluminium.A=trommel DiameterB=basis DiameterC=hoogte Diameter

  Starting at 78,01 €

 5. One Touch lierhendel
  Met het gepatenteerde One Touch vergrendelingsmechanisme biedt Lewmars nieuwe One Touch lierhendel iedere zeiler een lierhendel met een modern ontwerp, die sterk en gemakkelijk te bedienen is. Eenvoudig te monteren en te demonteren.Om de hendel te monteren dient u de arm van de hendel vast te pakken en samen te drukken, zodat de blokkering zich opent. Voor demontage hetzelfde doen en de hendel verwijderen. De One Touch hendel is in 2 versies leverbaar: Single Grip en Power Grip.

  Starting at 102,07 €

 6. Lierhoes acrylic
  Beschermende lierhoes van ademend Acrylic. Een slimme elastieke taille voorkomt wegwaaien.

  Starting at 28,46 €

 7. Lierhendel houder
  Combinatie van PVC en PU mesh. Jelly Bead randbeschermers en bodem met wateruitloop. Klittenband-bevestiging.

  Starting at 10,64 €

 8. Lierhendel
  Allround kunststof lierhendel met lock-in mechanisme en kogel gelagerde grip.Licht in gewicht en blijft drijven!Lengte 250mm

  Starting at 5,45 €

 9. Lier hendelhouder Acrylic
  Houder gemaakt van acrylic canvas. Jelly Bead randbeschermers en bodem met wateruitloop.Klittenband-bevestiging.

  Starting at 21,43 €

 10. Lewmar selftailing lieren EVO
  Bijna 20 jaar nadat Lewmar de meest revolutionaire selftailing lier op de markt bracht, kunnen wij u nu de opvolger introduceren: De EVO lier van Lewmar is het resultaat van het door ontwikkelen van de meest succesvolle selftailing lier. De EVO lier is ontwikkeld zonder compromissen, materiaal keuzes, fabricage kosten, ontwikkeling. Elke lier is zo gefabriceerd om de maximale efficiency en duurzaamheid te garanderen. Met een fabrieksgarantie van 7 jaar spreekt Lewmar haar vertrouwen uit!...

  Starting at 679,54 €

 11. Lewmar Service kit
  Lewmar service kits voor diverse type lieren. De sets bestaan uit de meest voorkomende onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn zoals: collets, pallen, veertje tbv de pallen, o-ringen, lagerbussen en circlips.

  Starting at 37,22 €

 12. Lewmar Ocean selftailing lieren
  Lewmar schootlieren zijn ontworpen voor zowel de wedstrijdschepen als de cruising schepen. Elke lier is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen waardoor de beste kracht/gewicht verhouding ontstaat.Het bekende wavespring mechanisme zorgt voor het moeiteloos combineren van diverse lijndiameters op dezelfde lier.

  Starting at 620,04 €

 13. Lewmar EVO sport lieren
  De "Evo Sport", maakt de range van Standaard en Evo lieren compleet.Zeer geschikt voor sport boten waar constant trimmen en gewicht zeer belangrijk zijn.De Evo Sport is ook geschikt als lier op de mast.

  Starting at 270,77 €

 14. Lewmar EVO Elektrische deck units
  Lewmar lieren met elektrische voorbereiding welke bestaat uit aangepaste centre stem met as waar de motor op aangesloten kan worden. Om een complete elektrische lier te bestellen, bestelt u deze elektrische deck unit en de stappen 2 t/m 5 uit de tabel op de volgende pagina.

  Starting at 1.904,96 €

View as Grid List

18 Items

per pagina
Set Descending Direction