Polymarine

View as Grid List

11 Items

per pagina
Set Descending Direction
 1. TERRA LIJM
  Reparatie lijjm voor kleine, ook moeilijk bereikbare plekken. Bouwt een huid op. Te gebruiken op nylon, neopreen, rubber, leer, PVC, PU en polyester. Uitstekend geschikt voor het afdichten van flatties en/of andere opblaasbare kussens.Eigenschappen: blijvend elastisch, sterk, waterdicht en transparant.Inhoud: 15g.
  9,85 €
 2. Sureseal
  Voor het afdichten van diverse flexibele materialen zoals: Neoprene, PVC, PU, rubber, leer en de meeste soorten plastic. Zorgt bij een lekkage voor een tweede huid op het materiaal waardoor er geen plakkers gebruikt te hoeven worden. Zeer geschikt voor kleine reparaties en miniscule gaatjes, zonder pads te gebruiken.

  Starting at 25,20 €

 3. SEALFLEX 500 ML FLES
  Lijm van acrylaat op waterbasis. Speciaal geschikt voor het dichten van minimale lekken, zoals poreuze plekken in oudere PVC of hypalon boten. Wordt in de tube gegoten, waardoor een dunne beschermende laag in de tube ontstaat. Inhoud: 500ml.
  47,47 €
 4. REPAIR KIT
  Reparatiekit voor PVC-opblaasboten.Bestaat uit:• Lijm• Ventielsleutel• PVC-doek
  12,82 €
 5. Opblaasboot reparatieset grijs
  Complete set met reparatiemiddelen voor de opblaasboot.Inhoud: pvc of hypalon reparatiemateriaal 15 x 35cm en 70ml lijm. Verpakt in waterdichte container.

  Starting at 47,47 €

 6. OPBLAASBOOT ONDERHOUDSSET
  Onderhoudsset bestaat uit:• Opblaasboot Cleaner 500ml - 2 stuks• Opblaasboot Finish 250ml - 1 stuk• Opblaasboot Polyester Polish - 1 stuk• Spons - 1 stuk• Poetsdoek - 2 stuks• Handschoenen - 1 paar• Vernevelaar - 1 stuk
  113,80 €
 7. LIQUID LETTER VERF HYPALON ZWART
  Flexibele verf voor het verven van Hypalon boten. Kleinere verpakking voor het aanbrengen van registratienummers op hypalon opblaasboten.Kleur: zwart.Inhoud: 125ml.
  46,98 €
 8. Lijm voor opblaasboten
  Geschikt voor reparaties van opblaasboten, zowel verkrijgbaar voor pvc als voor hypalon boten. Tevens geschikt voor opblaasboten van Dynalon, Strongon, en Hypertex (zie pvc lijmen). Lijm is zeewater en hitte bestendig. Verkrijgbaar in 1- en 2-componenten uitvoering.

  Starting at 16,29 €

 9. OPBLAASBOOT POLYESTER POLISH 250ML
  Inflatable Boat Siliconen Vrije Polyester Was• Wipe on
  45,00 €
 10. BOOT FINISH 250 ML
  Biedt opblaasboten een goede bescherming en voorkomt dat ze gaan "plakken" en verkleuren. Geeft een mooie glans, haalt de kleur op en voorkomt snelle vuil aangroei. Geschikt voor zowel PVC als hypalon opblaasboten. Inhoud 250ml.
  28,26 €
 11. BOOT CLEANER 500 ML
  Voor o.a. het verwijderen van vuil, olie en vet van opblaasboten. Geschikt voor zowel PVC als hypalon opblaasboten. Dit is de beste en meest gebruikte opblaasboten cleaner op de markt. Inhoud 500ml.
  25,29 €
View as Grid List

11 Items

per pagina
Set Descending Direction