Epifanes Mono-urethane 750gr

As low as 33,36 €

Hoogglanzende. slijtvaste ééncomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Hoge dek- en kleurkracht. lang glansbehoud. zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding. Dit zijn allemaal eigenschappen van Epifanes Mono-urethane.

Epifanes Mono-urethane toepassingen:

Voor nieuw werk op hout. staal. aluminium en polyester. binnen en buiten boven de waterlijn. in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten aflakken. ongeacht welk merk.

Epifanes Mono-urethane is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Alle beschikbare kleuren staan onderaan de tekst in de kleurenkaart.

Bent u op zoek naar het beste dan is Epifanes Mono-urethane een absolute aanrader. Dit topmerk draait al heel lang mee en staat garant voor topkwaliteit. Dit product is duurzaam en is gemakkelijk te verwerken. 

Dit topproduct zorgt ervoor dat uw schip in topconditie blijft. Dit product is zeer geschikt voor jachtwerven maar ook voor de niet-professional. Dit kwaliteitsproduct staat garant voor een perfect en professioneel eindresultaat.

U kunt dit product gemakkelijk bestellen in onze webshop. Daarnaast vindt u in onze shop diverse gereedschappen waarmee u onze producten kunt verwerken. Naast kwasten en rollers kunt u bij ons ook terecht voor schuur. slijp en freesmachines voor professioneel en intensief gebruik.

Bootverfshop.nl is uw partner als het gaat om betrouwbaarheid en deskundig advies. De ruime praktijkervaring stelt ons staat om u altijd te adviseren. welk product u het beste kunt gebruiken. 

Heeft u vragen over Epifanes Mono-urethane? Neem dan gerust even contact met ons op! 

Kwastverwerking:
Epifanes Verfverdunning

Spuitverwerking:
Epifanes 1-C Spuitverdunning

Overschilderbaar:
Na 24 uur bij 18°C.

Uitstrijkvermogen:
15 m2/l @ 40 micron

Categorieën: Verven